UA
Локшина, рис, стір-фрай, боули і супи, про які ви раніше тільки мріяли
додайте товар в кошик

Ароматні булочки Бао

image

Обираючи позицію, з якою ми б хотіли вас сьогодні познайомити трохи ближче, одноголосним стало рішення розповісти все-все про ароматні булочки Бао.

Ця страва прийшла до нас з Китаю і стала фаворитом поціновувачів азіатської кухні. Бао — невеликі булочки з дріжджового тіста, приготовлені на пару. В якості начинки можуть використовуватись як м`ясні продукти, так і рослинні (доуфу, капуста, гриби, гарбуз) або їх поєднання. Найчастіше використовують свинячий фарш з капустою.

У Китаї булочки Бао особливо люблять їсти на сніданок, але добре смакують вони протягом усього дня. За китайською легендою, знаменитим стратегом II—III століття н.е. Чжуге Ляном були винайдені маньтоу, що вихідно відповідали рецептурі сьогоднішніх Бао.

Проте, згодом вони перетворилися на парові булочки без начинки. До періоду правління династії Сун маньтоу позначали пиріжки з начинкою і без, і приблизно з цього часу виникає власне термін «баоцзи» для парових пиріжків з начинкою.

Сьогодні булочки Бао можна спробувати в різних видах, навіть солодкі. У меню Ninja WOK вони представлені у двох варіаціях: з яловичиною та креветкою.

Тож додати цю позицію у ваше замовлення стане однозначно чудовою ідеєю!

bottom