UA
Локшина, рис, стір-фрай, боули і супи, про які ви раніше тільки мріяли
додайте товар в кошик

16 новинок у меню

image

Ніндзя ґрунтовно підготувалися до нового сезону та урізноманітнили меню. Зустрічайте екзотичні салати, низькокалорійні поке боули, стейк із лосося, вонтони «Том Ям» та багато іншого.

Нижче познайомимо вас із новими позиціями Ninja WOK. Приготуйтеся до незабутньої гастрономічної подорожі смаками Азії!

Поке боули

Представляємо наші фірмові поке боули! Шість різноманітних варіантів, серед яких кожен поціновувач здорової, збалансованої їжі знайде щось на свій смак. Рис чи кіноа, креветка чи лосось – вибирати вам. Але навіщо робити важкий вибір, якщо згодом можна спробувати всі поєднання одразу. Також передбачили варіанти для вегетаріанців.

Гадаємо, не варто зайвий раз сказати, що боули низькокалорійні, але в той же час містять багато клітковини, зміцнюють імунітет і очищають шкіру — все це ви чудово знаєте і без нас.

Тож розповімо про склад боулів від ніндзя. Крім основних інгредієнтів, туди входять авокадо, помідори чері, морква, манго, боби едамаме, маринована червонокачанна капуста, перепелині яйця, чука, норі та зелена цибуля.

Вибирайте свій боул нижче, а фідбек пишіть у коментарях:

Поке боул веганський із рисом
Поке боул веганський із кіноа
Поке боул із креветками та рисом
Поке боул із креветкою і кіноа
Поке боул із лососем і кіноа
Поке боул із лососем і рисом

image



Стейк із лосося

Вишукана страва кухні WOK, в якій багатий рибний смак гармонійно поєднується з пікантно-тропічними нотками соусу. У процесі приготування лосось обсмажується зовні, а всередині залишається соковитим та ніжним. Подається зі шматочками броколі та ананаса в клярі, а зверху посипається стружкою із фісташки.

image



Лосось у кисло-солодкому соусі

Лосось, приготований у кисло-солодкому соусі, має насичений, солодкуватий смак з легкою кислинкою та пряними нотками. Соковиті шматочки риби обсмажуються на сковороді до золотисто-коричневого кольору, потім змішуються із соусом.

Як гарнір ніндзя додають до страви болгарський перець, деревні гриби, зелену цибулю, аспарагус і скибочку лайма.

image


Бао з лососем

Традиційні парові булочки бао вже давно завоювали любов #ninjafam. В оновленому меню ми вирішили додати новий варіант – із маринованим лососем. Апетитні шматочки риби, прикрашені зеленим листям салату ромен, кінзою та авокадо. Смачна та корисна страва для легкого обіду або спонтанного перекусу, до того ж не дуже калорійна.

image



Вонтони Том Ям

Перлина гуанчжоуської кухні. Ми знаємо, як ви рейдите наш фірмовий суп «Том Ям», тому вирішили передати його пікантні нотки в новій страві. Зовні – тонкий шар тіста, а всередині – скибочки лосося, деревні гриби, часник, плавлений сир та крохмальна локшина. Повноцінний смак страви розкривається при додаванні фірмових соусів, які йдуть на додаток до вонтонів.

image



Попкорн із креветок

Популярну страву тепер можна замовити і в ніндзя. Відмінний додаток до обіду або вечері, а також бажаний гість на будь-якій вечірці. Креветки обсмажуються в хрустку скоринку з панірування та спецій. Соковитий та ароматний смак миттю привертає увагу любителів морепродуктів. Подається з соусами спайсі та сатай, а також салатом чука.

image



Салат із креветками та авокадо

Низькокалорійний салат, у якому смак морепродуктів гармонійно поєднується із яскравими фруктовими нотками. Авокадо додає страві кремовість та ніжність, а манго – свіжість та солодкуватість. Ця палітра смаків сподобається не лише любителям екзотики, а й тим, хто дбає про свою фігуру перед літнім сезоном.

image



Салат із лососем та ананасом

Інша варіація салату, але з лососем у головній ролі. Скибочки риби готуються в паніровці, а потім додаються на повітряну подушку зі свіжих овочів — салату ромен і помідорів чері. Як завершальний інгредієнт наші кухарі використовують шматочки ананаса. Лічені хвилини та тропічний мікс вже на вашому столі!

Три нові види удонів

Якщо удон з індичкою вже міцно закріпився у списку улюбленого, але в той же час ви хочете спробувати щось оригінальне, то зустрічайте три нові позиції. Насичений смак улюбленої локшини з новими гастрономічними відтінками.

Удон неро з морепродуктами та кокосом
Удон неро з морепродуктами
Удон з телятиною

Удон – пшенична локшина з досить густою текстурою, обсмажується на сковороді WOK разом із овочами, м`ясом чи морепродуктами. Удон неро — така ж за складом локшина, але чорного кольору: все через додавання чорнила каракатиці. Вони надають страві морський, трохи солонуватий смак. Із морепродуктів ми використовуємо лосось, креветки і морський гребінець. А доповнюють цей яскравий коктейль наші фірмові соуси, які можна знайти на сторінці страв.

image

bottom