UA
Локшина, рис, стір-фрай, боули і супи, про які ви раніше тільки мріяли
додайте товар в кошик

Що нового у меню Ninja Wok?

image

Зустрічайте оновлене меню Ninja Wok до зимового сезону. Ми підготувалися ретельно: удосконалили старі рецепти, що полюбилися багатьом, розширили асортимент і додали цікаві закуски.

А тепер про все докладніше.

Ребра в пікантному соусі


У простоті цієї страви криється його неймовірний смак: м'ясо томиться в соусі, секрет приготування якого відомий тільки шеф-кухареві команди ніндзя, доки не просочиться ним наскрізь і не набуде м'якої і ніжної текстури.

Ребра подаються зі свіжою зеленою цибулею, а також рясно посипаються цибулею-фрі та кунжутом. Впевнені, що свинячі реберця завоюють серця справжніх поціновувачів!

image

Ще більше курки


«Курочка в кисло-солодкому соусі» настільки популярна, що ми вирішили скласти їй гідну конкуренцію! Зустрічайте «Курочка в ананасовому соусі»! Ананасів мало не буває, тому крім соусу додали у страву і часточки самого фрукта. Прикрасили зеленню, горішками кешью, приправили чилі-волосом і готові подавати до столу!

Домашні крильця — смачно, а смажені курячі крильця в кисло-гострому соусі від Ninja Wok — подвійно смачніше. Прикрасили зеленою цибулею та кунжутом. Обережно: не по-дитячому гостро!

image

Нудл-бун


На зміну літнім салатам «З креветкою та грейпфрутом» та «Битим огіркам» приходять ситні в'єтнамські салати «Нудл-бун» із рисовою локшиною. Ці коробочки точно займуть своє почесне місце у вашому замовленні. Залишилося тільки визначитися з начинкою — яловичина у соусі «Кочуджан» чи креветки в «кисло-солодкому»?

image

«Вершкова локшина з гребінцями» повертається!


Пам'ятаєте? Ту саму, за якою дуже сумували! Так, «Вершкова локшина з гребінцями» знову в меню і знову готова зігрівати вас холодними вечорами. Ми лише трохи пропрацювали рецепт: додали гриби і трохи гостринки. Саме час спробувати та поділитися фідбеком у Instagram!

image

Закуски


У меню Ninja Wok з'явилася нова категорія закуски. Зустрічайте на ваших обідніх столах «Боби Едамамі». Японський делікатес ми відварили прямо в стручках, як це роблять на їхній батьківщині. Вони стануть прекрасною закускою до пива або міцніших напоїв. Тільки, чому ви віддасте перевагу: «З морською сіллю» або «З чилі-пастою»?

image

Супи


У лавах супів теж повернення! Ми повернули «Суп із вонтонами», щоб у вас завжди був ще один варіант між «Том Ямом» и «Фо Бо». Зупинилися на класичному рецепті: вонтони з креветкою в бульйоні яловичини і з листям салату пакчою — просто, але дуже ситно.

image

bottom