Цей день нарешті настав: в Ninja Wok оновилося меню! Не хвилюйтеся, ваш улюблений «Том Ям» на місці, а на допомогу йому прийшли 11 смачних позицій, які точно не залишать вас байдужими весною.

«Качка по-пекінськи» - класика китайської кухні презентації не потребує: ніндзя запікають її у соусі хойсін і подають з мандаринськими млинцями. Хрусткі, тонкі і нежирні м‘ясні шматочки - ідеальний вибір для будь-якої ситуації.

«Свинина в кисло-солодкому соусі» - улюблені інгредієнти, але з іншою начинкою. Нарешті можна урізноманітнити раціон, але надовго забувати про курку теж не варто :).

«Том Кха» - один з головних флагманів серед тайських супів. Бульон на кокосовому молоці і лемонграссе з додаванням рисової локшини та мітболів зі свининою і креветкою - мабуть, самий апетитний засіб в боротьбі з голодом. До речі, мітболи з локшиною можна замовити і окремо - в червоному соусі каррі вони не менш прекрасні.


Для любителів рибних страв ніндзя приготували «Смажений рис з морепродуктами» і «Соте з морепродуктами»: кальмар, тигрова креветка, освіжаючі нотки лайму і ароматні спеції - все потрібне на місці. Соте ще і в соусі Том Ям - знаємо, заборонений прийом, але ви ж не проти?


Очолює морський ніндзя-чарт «Риба кінг-кліп на пару» - це така рідка риба, по смаку нагадує креветку. В Японії рахується стравою самураїв, адже вона швидко відновлює сили пісня виснажливих тренувань.

Втім, з відновленням прекрасно впораються і салати, які також з‘явилися в меню Ninja. Яловичина або помело з креветкою? Настільки важкий вибір залишаєм вам, але по-дружбі радимо додати до них «Токпоккі». Ці рисові брусочки в гострому соусі завоювали велику популярність в південній Кореї та за її межами.



Ну і на останок хрусткі огірочки. Як же ж без них? Ось і ми не знаємо. Зате знаємо, як ідеально їх приготувати в устричному соусі з кінзою і кеш‘ю.

Мабуть, досить уявлень. Впевнені, ви вже визначилися з фаворитом. Чекаємо на ваші замовлення!