UA
Оформляйте попереднє замовлення зараз або повертайтеся до нас в робочий час!
Локшина, рис, стір-фрай, боули і супи, про які ви раніше тільки мріяли
додайте товар в кошик

Напої в арсеналі ніндзя: частина 2

image

#ninjafam, продовжуємо знайомити вас із найкращими напоями з нашого меню!

Rose d`Anjou, Chatelain Desjacques

Відкриває добірку рожеве напівсолодке вино Rose d`Anjou, Chatelain Desjacques. Напій виготовляється в одному з найвідоміших виноробних районів Франції — у Долині Луари. Chatelain Desjacques - знаменита виноробня, заснована 1951 року. За досить невеликий період існування вона змогла підкорити серця багатьох шанувальників гарного вина.

Rose d`Anjou відрізняється солодкуватим смаком та приємною свіжістю, а легкий фруктовий аромат ідеально доповнює смак. Вино стане чудовим аперитивом або гарним доповненням до рибних страв, м`яса птиці, легких салатів, закусок, десертів. Оптимальна температура подачі — 8-10 °C.

image


Brut Reserve, Taittinger

Ігристе вино Brut Reserve, Taittinger не поступається рожевому. Виготовлене в одному з найбільших і найвідоміших Шампанських Будинків Франції — Taittinger, це вино стало фаворитом багатьох поціновувачів кисло-солодкого смаку. Taittinger NV Brut Reserve — суміш із більш ніж 35 різних сортів винограду, що складається з 40% Шардоне, 35% Піно Нуара та 25% Піно Менье.

Шампанське має чистий свіжий аромат яблука, лайма, апельсинової цедри та яблучної кісточки. Відмінно поєднується зі стравами з морепродуктів, ніжним м`ясом та трюфелями.

image


Valpolicella Superiore Ripasso Marogne, Zeni

Не залишимо поза увагою і червоне сухе Valpolicella Superiore Ripasso Marogne, Zeni. Вино родом з Італії, виготовлене з кількох сортів винограду на виноробні Zeni, історія якої почалася ще у XVIII столітті. Виноробня знаходиться в Бардоліно на східному березі знаменитого озера Гарда, досі вина цього регіону користуються популярністю у всьому світі.

Valpolicella Superiore Ripasso Marogne - вино з інтенсивним ароматом, в якому переважають відтінки черешні, родзинок та стиглих фруктів. Насичений смак плавно перетікає у тривалий соковитий післясмак. Відмінно поєднується з червоним м`ясом на грилі, макаронними виробами із соусом та сиром. Подається за температури 17-19 °C.

image


Dr Pepper

Ну і насамкінець Dr Pepper — один із найвідоміших безалкогольних напоїв у світі родом із США. Рецепт приготування цього газованого напою винайшов фармацевт Чарльз Алдертон, який дуже любив солодку воду, але при цьому розумів, як важливо вживати корисні продукти.

Завдяки вмісту кофеїну та фруктози, Dr Pepper має тонізуючий ефект. У нашому меню, крім класичного напою, можна знайти варіант з вишневим смаком.

image

bottom