Весною завжди хочеться легкої та смачної їжі. Тож, вважаємо, що хоч і салати в нашому меню ідеально доповнюють будь-яке замовлення протягом всього року, з настанням весняного тепла їхня актуальність лише збільшилася!
Соковиті овочі, ідеально підібрані соуси та вишукана гармонія смаку — час дивувати ваші смакові рецептори разом з Ninja!
Ніжний смак вугра знайшов своє призначення зі шматочками стиглого манго та ніжного авокадо. Додавши салат Ромен, огірки та моркву, композиція набула яскравих та соковитих нот, які ідеально підходять під весняний раціон. А завершальними штрихами виступають арахіс та горіховий соус, завдяки яким вдалося досягти такого багатогранного смаку!
Ростбіф — це запечена яловичина, яка після приготування залишається соковитою з ніжною рожевою серединою. Насичений м’ясний смак ми збалансували ананасом, а хрусткий огірок, помідори чері та салат Ромен надали страві свіжості. Завершують композицію перепелині яйця, які додають ніжності та гармонії смаків.
Кольорова палітра інгредієнтів приносить не менше естетичного задоволення, якого особливо хочеться в теплі весняні дні!
При створенні цього рецепту, ми одразу визначили, що головним інгредієнтом буде лосось. Але нам захотілося подати його у незвичній інтерпретації, тож вирішили приготувати його обсмаженим в сухарях Панко у фритюрі.
Після приготування лосось створює незвичний контраст текстур, адже він стає хрустким зовні, але мʼяким всередині. Подаючи його на мʼякій подушці із салату Ромен, помідорів чері та маринованих огірків, смак лосося розкривається ще більше гармонійно та приносить незабутні враження для смакових рецепторів!
Цей легкий салат має просту, але водночас вишукану рецептуру. Головну роль у ньому відіграють креветки, які чудово розкривають свій смак у поєднанні з солодким манго та ніжним авокадо. Маринована капуста, салат Ромен, соус поке та васабі зі згущеним молоком додають яскравих акцентів, що робить цей салат ідеальним вибором на кожен день!
Впевнені, що ваш весняний раціон стане ще смачнішим та яскравішим! Обирайте салати за своїм смаком, куштуйте та діліться враження з нами!