UA
Оформляйте попереднє замовлення зараз або повертайтеся до нас в робочий час!
Локшина, рис, стір-фрай, боули і супи, про які ви раніше тільки мріяли
додайте товар в кошик

Користь азіатських супів

image

Восени наш організм стає особливо вразливим. Перепади температур та менша кількість сонячного світла негативно впливають на самопочуття, знижується рівень вітамінів, а імунітет стає слабшим.

Один із найкращих та найприємніших способів підтримати свій фізичний стан в цей період — гарячі азіатські супи. Том Ям, Рамен, Фо Бо та Місо суп різні за смаком та властивостями, тож ми вирішили розповісти про кожен з них більш детально. Читайте та додавайте до кошика замовлення те, що вам більше до душі!

image


Том Ям

Наш організм обожнює пряні, гострі та кислі продукти, а цей суп містить в складі імбир, лайм, лемонграс і червоний чилі. Таке поєднання покращує травлення, кровообіг, допомагає зігрітися і швидше впоратися з нежиттю або легкою застудою, адже чинить протизапальну та антимікробну дію.

Креветки та морепродукти багаті на білок, цинк і селен. Вони допомагають організму бути більш стійким до вірусів, покращують стан шкіри та серцево-судинної системи.

Рамен

Почнемо з основи: бульйон, який готується на кістках, містить колаген, амінокислоти і мінерали. Завдяки цьому суглоби стають міцнішими, шкіра більш еластичною, а імунна система отримує додаткову підтримку.

Норі багате йодом і антиоксидантами, що допомагає щитовидній залозі стабільно працювати в умовах холодного сезону. Не менше допомагає нашому організму білок: мариноване яйце, сир тофу та куряче мʼясо.

image


Фо Бо

Цей суп готується на одному з найкорисніших бульйонів — яловичому. В ньому міститься велика кількість заліза та амінокислот. А вони дають нам більше енергії для роботи, особливо у похмурі дні, коли хочеться залишитися у ліжку на весь день.

Природні антисептики тут також є! А саме кінза та м`ята, які містять вітаміни С і К, а також ефірні олії.

За дорогоцінний для нашого імунітету білок в цьому рецепті відповідає яловичина — відварена та нарізана шматочками.

Місо суп

Стан мікрофлори кишечника впливає на наш психічний та фізичний стан. Тож пробіотики нам теж необхідні, а в цьому супові їх якраз вдосталь. Все завдяки тому, що він готується на основі місо-пасти, яка є продуктом ферментації. За рахунок цього, місо-суп багатий на вітаміни групи B, включаючи B12, що є рідкістю для рослинної їжі.

Соєві ізофлавони з місо-пасти знижують рівень вільних радикалів, допомагають при хронічному запаленні. Завдяки цьому організму легше протистояти застудам і швидше відновлюватися.

А водорості вакаме дають йод і антиоксиданти. Їх зазвичай дуже мало в нашому раціоні, але вони дуже корисні для щитовидної залози і обміну речовин.

Впевнені, тепер із супами від ніндзя піклуватися про здоровʼя вам буде ще приємніше!

bottom