Поки є можливість насолоджуватися спекотними літніми днями, саме час познайомитися з холодними азіатськими супами від ніндзя. Кожен поціновувач знає про гарячі супи Том Ям та Фо Бо. Але азіатська кухня має набагато більше рецептів, які ідеальні для спекотних днів.
Перший варіант — Куксі. Це корейський суп, який готується з бульйону, локшини, яловичини та овочів. Рецепт супу виник в 12 столітті. В ті часи локшина вважалася вишуканим інгредієнтом, тож Куксі подавали на різних урочистих подіях. В нашій інтерпретації суп містить рисову локшину, яловичину, овочевий бульйон, перепелині яйця, свіжі овочі та соуси.
Другий варіант — Окрошка. Класичний рецепт окрошки містить квас, хліб, овочі, мʼясо та яйця. Але ми внесли в цю страву своє бачення і створили власний рецепт. До складу входить айран, креветки, огірок, авокадо. Для пікантних ноток додали васабі та французьку гірчицю.
Ми доставляємо супи в скляних банках. Це дозволяє зберегти саме той смак та аромат страв, який був закладений від самого початку приготування.