З кожним днем наближається літо — пора року, коли хочеться споживати тільки легку та смачну їжу. У меню Ninja Wok немало саме таких страв, які відповідатимуть цьому запиту. Крім того ми готуємо тільки зі свіжих та якісних інгредієнтів.
Тож давайте руйнувати всі стереотипи про гостроту, високу калорійність та шкідливість азіатської кухні на прикладі деяких страв нашого меню.
Булочки Бао готуються на пару, чим вже стають легшими для переварювання. У нашому меню є 2 варіції цієї страви, кожна з яких містить свіжі овочі: з креветками та яловичиною. Серед інгредієнтів є й авокадо. Воно містить мононасичені та полінасичені жири, які особливо корисні для серцевої та репродуктивної системи.
В основі супу Фо Бо кістковий бульйон з яловичини, який особливо корисний тим, що містить колаген. Він необхідний для еластичності шкіри, міцних нігтів та волосся і здоров‘я суглобів. Джерело краси та здоров’я, приготований ніндзя-кухарями — що може бути краще?
Боби едамаме — відмінний варіант для перекусу, який зацінять ті, хто слідкує за фігурою. В бобах містяться клітковина, фолієва кислота, білок та інші вітаміни та мінерали, які корисні не тільки для кишечника, а й для всього організму в цілому.
Ще одна зі страв, яка готується на пару — шумаі з індичкою та креветками. Техніка приготування традиційної китайської страви зберігає смак та корисні властивості кожного інгредієнта: свіжі овочі, м‘ясо, приготоване на пару та морепродукти. Джерело білку, клітковини та вітамінів В і Д на вашому столі, яке дбайливо доставлять наші кур‘єри, може опинитися за кілька кліків.
Впевнені, що кожен поціновувач вибере те, що відповідає особистому запиту та вподобанням.