Азіатська кухня славиться своїми пікантними стравами, серед яких Том Ям, Кімчі, закуска з овочів із пряними спеціями, Том Кха, суп із кокосовим молоком, та Карі.
Чому нам так подобаються пікантні страви. Гострий смак страв стимулює больові рецептори, на це організм відповідає вивільненням ендорфінів, які викликають у нас почуття ейфорії.
Отже, що є гострого в Ninja? Розповідаємо про супи, основні страви та закуски.
Том Ям. Гострий суп таїландського походження з морським гребінцем, креветками та кокосовим молоком.
Смажений рис із креветками. Поєднання креветки, ананасу та бобів едамаме, до якого гостра чилі-паста підійшла ідеально.
Яловичина Black Pepper. Для любителів гострого ця страва — пряме попадання в серденько. Все завдяки ідентичному назві соусу, який підкреслює смак яловичини, соломʼяного гриба та болгарського перцю.
Неро з морепродуктами і кокосом. Відмінна страва, в якій кожен інгредієнт підібраний ідеально, але саме за пікантність відповідає соус Гочуджан.
Суші-бургер з лососем. Хоч лосось відмінно поєднується із вершковим сиром та авокадо, але в цій страві ми підсилили його смак пікантними інгредієнтами: соус шрірача, часник та кімчі.