Київ
UA
Локшина, рис, стір-фрай, боули і супи, про які ви раніше тільки мріяли
Безкоштовна доставка від 500 грн
додайте товар в кошик

Рятуємося від спеки з холодним супом Куксі.

image

Коли за вікном 30-градусна спека варто взяти паузу від улюбленого «Том Яма» і зацінити новинку з оновленого меню Ninja WOK - холодний суп «Куксі». Це традиційне блюдо корейської кухні підкуповує насамперед своєю простотою: тут немає екзотичних інгредієнтів з важковимовними назвами, для європейського гурмана все дуже просто і зрозуміло.

В основі супу «Куксі» лежить бульйон. Для його приготування досвідчені ніндзя використовують качку, адже ми знаємо, наскільки сильно ви її любите. Другий не менш важливий компонент - яєчна локшина, яка на корейській мові називається куксі (або куксу). Неважко здогадатися, як було придумано назву страви.

Решта інгредієнтів необов'язкові, але вони додають супу вишуканості і різноманітності. По-перше, це філе качки, щоб підкреслити м'ясний мотив страви. Потім трохи перепелиних яєць і білих коралових грибів - це поєднання створює настільки приємний смаковий контраст. Ну і тонко нарізані овочі: кінза, червоний лук і перчик чилі - в східних рецептах не обійтися без гострих ноток.

Суп «Куксі» подається холодним. Це ситна, але досить легка страва, яка буде користуватися популярністю в будь-якій компанії. І ми впевнені, що зараз - ідеальний час, щоб з ним познайомитися.

bottom