В нашому арсеналі зібрані одні з найсмачніших: крохмальна, яєчна, неро та удон. Крохмальна має прозору текстуру. Яєчна локшина м’яка, еластична і має золотистий колір. Неро забарвлена чорнилом кальмара. Удон готується з ніжного пшеничного борошна.
Солонуватий смак креветки ми вирішили доповнити грибами шиїтаке, бобами едемаме та каперсами. Все це ми помʼякшили кокосовим молоком та отримали неймовірно вишуканий смак, який здатний за лічені секунди потрапити прямо в серденько.
Пшенична локшина з яловичиною, деревним грибом та спаржею. Завдяки Сичуанському соусу страва має пікантний смак, який надовго запамʼятовується рецепторами.
Морський гребінець, креветки та лосось розкривають весь свій смаковий потенціал завдяки ніжному кокосовому молоку. Тож ми взяли це поєднання за основу для цього рецепту, доповнили його помідорами чері, фісташками, соусом Гочуджан, та отримали справжній гастрономічний шедевр.
Неймовірне поєднання курячого мʼяса та креветок розкрило себе у цьому рецепті. А все завдяки деревному грибу, болгарському перцю та цибулі. Додають ніжності цій композиції горіхи кешʼю.
Якщо ви поціновувач страв із гострим присмаком, то ця локшина неодмінно вас підкорить! Яловичина, цибуля, часник, соуси Лаоганма та Сичуанський. Але не хвилюйтеся — ананас балансує ці інгредієнти своєю кислинкою та солодкуватістю.