Київ
UA
Локшина, рис, стір-фрай, боули і супи, про які ви раніше тільки мріяли
Безкоштовна доставка від 600 грн
додайте товар в кошик

Локшина на ваш смак

image

В нашому арсеналі зібрані одні з найсмачніших: крохмальна, яєчна, неро та удон. Крохмальна має прозору текстуру. Яєчна локшина м’яка, еластична і має золотистий колір. Неро забарвлена чорнилом кальмара. Удон готується з ніжного пшеничного борошна.

image



Локшина з креветками


Солонуватий смак креветки ми вирішили доповнити грибами шиїтаке, бобами едемаме та каперсами. Все це ми помʼякшили кокосовим молоком та отримали неймовірно вишуканий смак, який здатний за лічені секунди потрапити прямо в серденько.

Сичуанська


Пшенична локшина з яловичиною, деревним грибом та спаржею. Завдяки Сичуанському соусу страва має пікантний смак, який надовго запамʼятовується рецепторами.

image



Неро з морепродуктами та кокосом


Морський гребінець, креветки та лосось розкривають весь свій смаковий потенціал завдяки ніжному кокосовому молоку. Тож ми взяли це поєднання за основу для цього рецепту, доповнили його помідорами чері, фісташками, соусом Гочуджан, та отримали справжній гастрономічний шедевр.

Крохмальна з куркою та креветками


Неймовірне поєднання курячого мʼяса та креветок розкрило себе у цьому рецепті. А все завдяки деревному грибу, болгарському перцю та цибулі. Додають ніжності цій композиції горіхи кешʼю.

Удон з телятиною


Якщо ви поціновувач страв із гострим присмаком, то ця локшина неодмінно вас підкорить! Яловичина, цибуля, часник, соуси Лаоганма та Сичуанський. Але не хвилюйтеся — ананас балансує ці інгредієнти своєю кислинкою та солодкуватістю.

bottom