Весна плавно підійшла до свого екватора і, незважаючи на рідкісні дощі, стовпчик термометра поступово спрямовується вгору.
А це означає, саме час поділитися з #ninjafam новинками, які вже з`явилися в меню Ninja Wok.
Крім повернення сезонних холодних супів — Куксі та окрошки — ми підготували для вас нові сендвічі з морепродуктами, авторські салати з вугром і ростбіфом, а також закуску з креветок, яка стане незамінним компонентом у вашому замовленні.
Коли хочеться взяти перерву від "важкої" їжі, на допомогу приходять весняні салати, багаті вітамінами і свіжими інгредієнтами. У новому меню ми постаралися створити такі композиції смаків, які запам`ятаються вам надовго!
Салат із вугром та авокадо — це яскраво-зелена основа (ромен, манго, огірок та авокадо) з доповненням зі шматочків солодкуватого вугра та скибочками моркви. Як заправку для цього салату ми вибрали французьку гірчицю з пряним смаком і пікантною кислинкою.
Салат із ростбіфом — справжнє відкриття для поціновувачів незвичайних поєднань: ростбіф, шматочки ананаса, перепелині яйця, томати чері, мариновані огірки, цибуля фрі та салат ромен. Здавалося б, такі різні інгредієнти, але під трюфельною сальсою ця композиція відчувається цілком гармонійно і відкриває широкий спектр нових смаків.
Іноді так хочеться простого людського... локшини з креветками, і тепер вона є в арсеналі ніндзя. До основних інгредієнтів ми додали гриби шиїтаке, боби едамаме, шпинат, каперси і трохи часнику. Страва, яка чудово підійде для будь-якої ситуації.
Не забувайте, що ви також можете вибрати розмір порції — 360 грам або 240 грам.
Розширюємо меню страв, які стануть не тільки чудовим доповненням до основної страви, а й ситним перекусом. Сендвіч із лососем або креветкою ми готуємо з рисового тіста з додаванням у начинку авокадо, салату ромен, крабового замісу, сиру чеддер, а також соусів, які органічно доповнюють авторські рецепти шеф-кухаря Ninja.
Гарячий Том Ям і Фо Бо — ідеальні в холодний сезон, а освіжаюча окрошка — те, що потрібно, коли на термометрі впевнено закріпилися плюсові температури.
Традиційна страва в авторській інтерпретації Ninja: невеликі шматочки огірка і авокадо, трохи шпинату і апетитна креветка як начинка. Готуємо на основі кисломолочного напою «Айран».
Цієї весни головним порятунком від набридливої спеки для #ninjafam стане популярний корейський суп «Куксі». Варене яйце, яловичина, яєчна локшина і холодний овочевий бульйон — ідеальна заміна будь-якому прохолоджуючому напою.
Авторська закуска від ніндзя для тих, хто вже почав посилено готуватися до літнього сезону. Подушечка з пропареного рису на слайсі свіжого авокадо, а зверху — маринований лосось, креветки та ікра тобіко. Весь цей коктейль смаків приправлений соусом солодкого чилі, що надає пікантних ноток.
Оформляйте замовлення на сайті або в застосунку, а враженнями діліться в коментарях в Instagram.