Київ
UA
Оформляйте попереднє замовлення зараз або повертайтеся до нас в робочий час!
з 11:00 до 22:30
Локшина, рис, стір-фрай, боули і супи, про які ви раніше тільки мріяли
Безкоштовна доставка від 600 грн
додайте товар в кошик

Страви Ninja Wok для любителів лосося

image

Сьогодні ми вирішили розповісти вам більше про різні страви з лососем, які можна знайти в меню Ninja WOK.

Тут і наші фірмові поке боули для поціновувачів збалансованого харчування, традиційний японський суп місо з багатим рибним смаком, а також класичні китайські пельмені вонтони з начинкою, що нагадує смак супу «Том Ям».

Це лише кілька варіантів із великого списку страв із лососем. Про решту читайте нижче.

Місо суп з лососем

Традиційний японський суп із місо, тофу та водоростей вакаме. Пікантний і легкий бульйон не тільки зігріває тіло, а й добре втамовує апетит. Він насичений клітковиною, білком, вітамінами та іншими поживними елементами, тому стане чудовим вибором для тих, хто незалежно від пори року стежить за своєю фігурою.

image


Салат із лососем та ананасом

Освіжаючий екзотичний смак у каталозі ніндзя. Скибочки риби готують у паніровці, а потім додають на повітряну подушку зі свіжих овочів — салату ромен і помідорів чері. А потім до цього тріо шеф-кухар ніндзя додає шматочки ананаса, мариновані огірки, перець чилі та тростинний цукор. Ми знаємо, що цей мікс звучить незвично, проте спробувати варто!

Поке боули із лососем (кіноа або рис)

Фірмові поке боули від ніндзя для поціновувачів збалансованої їжі. Це низькокалорійні страви, які завдяки великій кількості овочів містять багато клітковини, зміцнюють імунітет і очищають шкіру.

З лососем у складі є два варіанти боула — з кіноа або з рисом. Усі вони безумовно заслуговують на вашу увагу.

image


Неро з морепродуктами

Преміальна пшенична локшина з досить густою текстурою, яка обсмажується на сковороді WOK разом з овочами та морепродуктами. До неї також додаються чорнила каракатиці для отримання ефектного чорного кольору.

Як начинку ніндзя взяли відразу три морські інгредієнти — креветки, морський гребінець і лосось.

image


Смажений рис з морепродуктами

Незмінна класика, яка не потребує представлення, адже головний секрет криється в її простоті. Паровий рис, зелень, яйце, а також мікс улюблених морепродуктів — морський гребінець, креветка і лосось. Збалансований склад, оптимальний для будь-якої ситуації.

image


Вонтони Том Ям

Традиційний різновид китайських пельменів із багатим рибним смаком, що прийшов до нас із гуанчжоуської кухні. Ніндзя ж вирішили трохи вдосконалити варіант начинки і зробити його більш наближеним до супу «Том Ям».

Вонтони — це тонкий шар тіста зовні, а всередині — скибочки лосося, деревні гриби, часник, плавлений сир і крохмальна локшина. Смак страви особливо помітно розкривається під час додавання фірмових соусів, які йдуть на додаток до страви.

image


Сендвіч із лососем

Авторський варіант сендвіча від ніндзя. Усередині рисової скоринки ідеально гармонує маринований лосось, салат ромен, авокадо та сир чеддер. Також до страви додаються в міру пікантні приправи — соус шрірача, соус спайсі та французька гірчиця.

Бао з лососем

Традиційні парові булочки бао з насиченою начинкою для легкого перекусу вже давно завоювали любов #ninjafam. Тому в останньому оновленні меню додали новий варіант — із маринованим лососем.

Апетитні шматочки риби, прикрашені зеленим листям салату ромен, кінзою та авокадо. Смачна і корисна страва, але до того ж не дуже калорійна. Упевнені, ви оціните їх належним чином.

image


Суші-бургер з лососем

Страва, яка поєднує в собі елементи двох кулінарних культур. Тут японська техніка приготування межує із ситною та різноманітною начинкою, що більш притаманна класичним американським бургерам.

Замість булочки в суші-бургерах використовується клейкий рис у паніровці. Він щільно утримує начинку всередині. Цю страву зручно їсти руками, її можна взяти в заміську поїздку або на прогулянку в парку для швидкого перекусу.

image


Лосось у кисло-солодкому соусі

Для тих, хто хоче повною мірою насолодитися багатим смаком лосося. Лосось, приготований у кисло-солодкому соусі за рецептами ніндзя, володіє насиченим смаком з легкою кислинкою і пряними нотками. У процесі приготування соковиті шматки риби обсмажуються до золотисто-коричневого кольору і змішуються з соусом, а потім їх викладають на тарілку разом із болгарським перцем, деревними грибами, зеленою цибулею, аспарагусом і скибочкою лайма.

image

bottom