У різноманітному меню Ninja Wok кожен поціновувач знайде щось під свій витончений смак. Салати, страви стір-фрай, вітамінні боули, традиційна качка по-пекінськи та автентичні азіатські супи «Том Ям» і «Фо Бо».
Однак із настанням теплої пори року і відкриттям сезону пікніків на лідируючі позиції стрімко вириваються суші-бургери. У чому їхній секрет і чому вони настільки популярні?
Суші-бургер — це страва, яка поєднує в собі елементи двох кулінарних культур. Тут японська техніка приготування межує із ситною і різноманітною начинкою, яка більше притаманна класичним американським бургерам.
Замість звичної булочки в суші-бургерах використовується клейкий рис, обсмажений у паніровці. Він щільно утримує апетитну начинку всередині, тому цю страву зручно їсти руками. Суші-бургер можна взяти в заміську поїздку, на прогулянку в парку, також це прекрасний варіант для приємного обіднього перекусу.
Начинка в суші-бургері може бути різноманітною, проте шеф-кухар ніндзя вибрав три найпопулярніші варіанти — з куркою, з лососем і з тунцем.
Крім основного інгредієнта до складу всіх страв входять слайси свіжого авокадо, а ось соуси та інші компоненти відрізняються. Наприклад, до тунця ми додаємо трюфельну сальсу, до курки — соус солодкий чилі, а до лосося — соус шрірача.
Не обмежуйте себе чимось одним, експериментуйте і відкривайте нові смакові поєднання, а в коментарях напишіть варіант, який сподобався вам найбільше!