Ця популярна південнокорейська закуска ідеально підійде для великої компанії, особливо якщо в ній зібралися любителі екстриму та гострих відчуттів.
За складною назвою ховається вкрай зрозумілий рецепт. Невеликі рисові брусочки (по-корейськи вони називаються «тток») гасяться в гострому соусі на середньому вогні протягом 10 хвилин. Зазвичай в процесі приготування додають різні овочі - у нас це паростки сої, цибуля-порей та томати черрі.
Попереджаємо, страва надзвичайно гостра, тому радимо його вживати разом з прохолодними напоями - молоко, пиво або будь-який смузі із арсеналу ніндзя. Так, до прийому їжі потрібно підготуватися, але, повірте, воно того варто: монотонний смак рису в поєднанні з гострим соусом моментально пробудить ваші смакові рецептори.
«Токпоккі» настільки популярні, що в Сеулі навіть є невеликий «Ттокпоккі-містечко» з безліччю вуличних ресторанів, де в різних варіаціях готують цю страву. А ще в Південній Кореї вважається, що «Токпоккі» не зможе з'їсти іноземець, а чим вони гостріше, тим краще.
Вважаємо, що саме час спростувати цю теорію. #ninjafam,